Home Societate Ce nu le place bărbaţilor când fac dragoste. Sfaturi pentru femei

Ce nu le place bărbaţilor când fac dragoste. Sfaturi pentru femei

Câteodată, anumite lucruri pe care le facem pot reprezenta moartea pasiunii în viaţa amoroasă. Tracey Cox, expert în relaţiile de cuplu şi autoare a mai multor cărţi de specialitate, a realizat un top al situaţiilor neplăcute când vine vorba despre sex.

Multe dintre cupluri se bucură de vizionarea filmelor erotice împreună. De altfel, majoritatea bărbaţilor vor fi foarte atenţi la ceea ce se întâmplă acolo, chiar dacă eşti sau nu lângă ei. Ideea esenţială este că, dacă tot ai propus să vă uitaţi la filme pornografice împreună, nu ar trebui să te superi că atenţia îi este acaparată de ceea ce vede. Nu lua lucrurile personal, mai ales dacă partenerul tău s-a excitat până să începeţi actul sexual propriu-zis.

Când plăcerea devine foarte zgomotoasă 

Urletele şi ţipetele pot deveni puţin înfricoşătoare pentru parteneri, mai ales dacă aţi început doar să vă sărutaţi. Bărbaţii se pot întreba, în acest caz, dacă nu cumva este totul… fals.

Când partenera stă pe spate nemişcată

Dar nu mişti nicio părticică din corp. Chiar dacă tu crezi că partenerului îi face plăcere să facă toată treaba, trăgând de un corp aproape inert, nu este foarte romantic sau excitant. Foloseşte-ţi mâinile la ceva.

Când este zgâriat pe spate

În filmele romantice, acest lucru ţi se poate părea interesant, însă în realitate zgâriatul pe spate lasă urme şi provoacă dureri. Mai bine întreabă-ţi partenerul dacă este de acord când îi faci asta.

Când alegi doar o singură poziţie 

Cea a misionarului poate fi interesantă şi mai confortabilă, însă câteodată poate fi plictisitor. Experimentaţi poziţii noi pentru a vă menţine o viaţă de cuplu dinamică şi pasională.

Când îl grăbeşti 

Atunci când îi spui dacă poate să termine mai repede sau dacă poate să aibă un orgasm pentru tine, acest lucru îl poate face pe partener să se simtă anxios. Bucuraţi-vă de momentele intime dintre voi, indiferent cât durează.

Când renunţi la hainele atrăgătoare

Partenerul se bucură de ceea ce vede la tine, mai ales când porţi perechea de tocuri preferată sau fusta aceea care se potriveşte perfect pe corpul tău. Înainte de a face dragoste, poţi renunţa pe rând la îmbrăcăminte şi tocuri, lăsându-ţi mai mult partenerul să îţi admire atitudinea sexy.

Exit mobile version