Ce s-a întâmplat de fapt cu Claudia, îngrijitoarea româncă de 49 de ani găsită moartă într-un canal, în Italia

Autopsia trupului neînsuflețit al româncei care a fost găsită moartă într-un canal de pe teritoriul localității italiene Luni, situată în provincia La Spezia (Liguria), a avut loc pe 30 martie 2021. Claudia Haengels avea 49 de ani, lucra ca badantă și a fost găsită fără viață duminica, 28 martie, în Canalul Lunense, din via Buozzi.

Autopsia a fost efectuată de medicul legist Susanna Gamba, informează Il Secolo XIX. Cu toate acestea, autoritățile italiene nu au transmis pana astăzi care este cauza exactă a morții romancei.

Trupul neînsuflețit al Claudiei a fost observat de niște trecători în jurul orei 19:30, în canalul denumit de localnici Canale Lunense, în dreptul trecerii de pietoni de pe via Bozzi. Corpul femeii era imobil și plutea deasupra apei.

Carabinierii companiei Sarzana, în frunte cu căpitanul Luca Panfilo, au intervenit imediat, împreună cu echipa de protecție civilă. După ce au efectuat verificările de la fața locului autoritățile sunt aproape sigure că a fost o fatalitate, Claudia s-a simțit rău și a alunecat în apă.

În dreptul cursului de apă unde a fost găsit cadavrul vegetația de pe marginea drumului ar fi compatibilă cu o încercare a femeii de a-și recupera echilibrul sau de a rămâne conștientă. Nu se știe dacă era așezată sau a alunecat căzând din picioare.

Claudia H. lucra de mulți ani ca badantă în Italia, în localitatea Luni, unde era foarte cunoscută, apreciată și respectată. În ultima perioadă i-a îngrijit pe Dante și Anna Bedini. „O gospodină clasică, o femeie de casă care a câștigat încrederea angajatorilor săi”, menționează sursa citată.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri