Cei doi criminali care au ucis o româncă în Italia au recunoscut totul. Au lăsat orfană o fetiță de 11 luni

Doi tineri români stabiliți în Italia au recunoscut o crimă comisă în urmă cu un an și jumătate. Atunci, cei doi – Paul Todirașcu (18 ani) și Florin Buzilă (19 ani) – au omorât-o pe Alina Elena Biță (28 de ani), soția vărului lor, în timpul procesului care are loc în luna mai 2019.

Cei doi au lăsat-o orfană de mamă pe o fetiță care atunci avea 11 luni. „Da, eu am ucis-o pe Alina”, a recunoscut Paul Todirașcu, în fața judecătorilor.

Acesta a dat detalii despre teribila crimă comisă pe 9 octombrie 2017. Cei doi s-au dus în casa femeii, din localitatea Cerda, provincia Palermo, sperând că vor da lovitura, a transmis presa italiana.

„M-am aruncat peste ea, strângându-i gâtul cu toată puterea mea”, a recunoscut Todirașcu. Cu el a fost prezent atunci Florin Buzilă care, după declarațiile lui Todirașcu, o ținea pe Alina în timp ce celălat o sugruma. Apoi au fugit cu puținii bani pe care i-au găsit în casă și câteva bijuterii ale victimei.
Vecinii au fost alertați de plânsul continuu al fetiței de 11 luni. Ei l-au sunat pe soțul femeii, care lucra în agricultură, pe câmpurile de lângă Cerda și au chemat carabinierii. B

Bărbatul ar fi fost primul care a ajuns acasă, a deschis ușa și jos, pe podeaua dormitorului, a descoperit trupul Alinei care zăcea moartă, cu fața la pământ. Alături de femeie, fetița plângea din interiorul pătuțului ei și cel mai probabil a asistat la agresiunea care a avut loc împotriva mamei sale.Procurorul general Paolo Napolitano a cerut condamnarea cu închisoarea pe viață a ucigașilor, aceeași pedeapsă a fost cerută și de avocatul Giuseppe Minà, reprezentant al soțului Alinei care s-a constituit parte civilă.

 

vivacredit.ro

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri