Cei doi irakieni arestați în Franța, în cazul uciderii șoferul de tir din România, au fost identificați pe baza unei măști de protecție

Cei doi irakieni arestaţi în Franţa sub acuzaţia de crimă – suspectaţi că l-au omorât pe Mihai Spătaru, şoferul român de TIR care a fost înjunghiat într-o parcare de lângă Calais – au fost prinşi cu ajutorul unei maști de protecţie, pe care unul dintre suspecți ar fi pierdut-o în parcare, relatează Antena3.

Procurorii francezi au anunţat, astăzi, la aproape o lună de la moartea lui Mihai, şoferul român de TIR omorât sub ochii soţiei sale, într-o parcare de pe autostrada A28, în zona Abbeville, că doi suspecţi au fost prinşi şi arestaţi. Ancheta este în continuare în plină desfăşurare, iar potrivit presei din Franţa, cei doi irakieni, ambii în vârstă de 27 de ani, au negat că ar fi implicaţi în crima comisă în noaptea de 16 spre 17 mai 2021, în parcarea de camioane.

Unul dintre suspecţi a fost arestat în zona oraşului Rouen, la aproximativ 100 de kilometri sud de locul crimei, în timp ce al doilea suspect a fost prins în zona oraşului Grand-Synthe, la aproximativ 150 de kilometri nord de locul crimei.

Procurorii din Amiens, cei care se ocupă de ancheta oribilei crime, au anunţat că unul dintre suspecţi a fost identificat cu ajutorul unei măşti de protecţie care i-a căzut în parcare în noaptea crimei. Criminaliştii au prelevat probe ADN de pe masca de protecţie, iar specialiştii au confirmat identitatea suspectului.

Reamintim că românul  Miha Spătaru din Brăila a fost ucis cu sânge rece, în noaptea de 16 spre 17 mai 2021, într-o parcare din zona Abbeville din Franţa, în timp ce se afla în echipaj cu soţia sa. Cei doi se întorceau din Marea Britanie şi mergeau în Spania, acolo unde urmau să descarce.

În noaptea crimei, Mihai a parcat camionul pentru a se odihni, alături de soţia sa. La un moment dat, în timpul nopţii, Mihai şi-a anunţat soţia că merge la toaletă, dar şi că verifică remorca.

Atunci când s-a dat jos din cabină, Mihai a fost atacat de cei doi suspecţi şi înjunghiat de două ori, loviturile fiindu-i fatale.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri