Cel mai prost hoț român. A strigat singur de durere, după poliție. VIDEO

Un bărbat care a încercat să intre prin efracţie în Piaţa de Mărfuri Industriale din Buzău a rămas blocat între gratiile de la intrare. A atras atenţia poliţiştilor atunci când, chinuit de durere, a început să strige după ajutor.

Întâmplarea a avut loc joi seară. Infractorul a reuşit să se strecoare în incinta pieţei, dar, când a vrut să schimbe direcţia camerei de supraveghere, mâna i-a rămas prinsă între gratii.
S-a chinuit minute bune captiv în grilaj. Chinuit de durere şi când a observat că nu îşi poate scoate braţul dintre fiare, a început să strige după ajutor. Un trecător l-a observat pe tânărul suspendat pe grilaj şi a anunţat Poliţia Locală.
Agenţii sosiţi la faţa locului au solicitat intervenţia pompierilor care au fost nevoiţi să taie câteva gratii pentru a elibera mâna hoţului din strânsoare.
Poliţiştii sosiţi şi ei la faţa locului l-au condus pe bărbat la secţie şi continuă cercetările pentru tentativă la furt calificat.
Personajul este un tânăr, de 33 de ani, din comuna Săgeata. Acesta nu a apucat să fure din piaţă, singurul prejudiciu fiind provocat prin tăierea porţii metalice.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri