Cine este adolescentul român de 17 ani ucis de propria mamă. I-a înfipt cuțitul în inimă

Ionuț, tânărul în vârstă de 17, din Botoșani care a fost ucis de mama sa, își dorea să devină fotbalist. Băiatul a fost înjunghiat luni dimineață, 4 noiembrie, în casa păritntească.

După o discuție aprinsă cu soțul ei, care a amenințat că o părăsește,  mama lui Ionuț a luat cuțitul și și-a înjunghiat fiul. După crimă a încercat să se sinucidă. Femeia a ajuns la spital și este în afara oricărui pericol.

Adolescentul a murit în drum spre spital, deși medicii au încercat să-l salveze.

Tânărul înjunghiat de propria mamă își dorea să devină fotbalist

Ionuț era elev la Liceul Tehnologic Petru Rareş și juca fotbal la AS Unirea Săveni. Visul lui era să devină un mare fotbalist. Valentin Livadariu, antrenorul echipei, a trăit un șoc imens atunci când a aflat că Ionuț a fost omorât de propria mamă, scrie observator.tv.

„Era un băiat liniştit, nu se ţinea de distracţii, cum este tineretul de azi. El era mai tăcut, mai retras, aşa era firea lui, dar nu am avut niciodată probleme cu el. Era disciplinat”, a declarat antrenorul.

Sora băiatului, cu doi ani mai mare, a înlemnit de durere. Adolescenta și-a schimbat poza de profil pe o rețea de socializare cu una de doliu. Oamenii au continuat să îi scrie mesaje de condoleanțe și încurajare.

Mama lui Ionuț va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se afla dacă avea sau nu discernământ în momentul crimei. Urmează să se stabilească ce se va întâmpla cu ea după uciderea fiului.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri