Cine este motociclistul luptător de K1 care a bătut măr trei romi aflaţi într-un BMW, după ce l-au şicanat în trafic

Poliţistul pe care cei trei romi mai întâi l-au şicanat din BMW-ul în care circulau este agent şef-adjunct la secţia rurală Albeştii de Argeş. Până anul trecut, a lucrat la Curtea Penală Internaţională (Tribunalul Penal Internaţional de la Haga), instanţă unde sunt judecaţi cei care au comis genociduri, crime de război şi crime contra umanităţii. 

“Din 2008 până în 2016 a fost ofiţer de pază şi protecţie la Tribunalul internaţíonal de la Haga, post ocupat prin concurs”, a declarat, pentru “Adevărul”, agentul şef de poliţie Andreea Însurăţelu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

De-a lungul celor 8 ani în care a lucrat la Tribunalul Penal Internaţional de la Haga, a avut mai multe misiuni în Balcani, inclusiv în Kosovo, pe parcursul cărora a însoţit în deplasări, ca ofiţer de pază şi protecţie, judecătorii Curţii Penale Internaţională.

Cei trei indivizi au fost amendaţi 

Incidentul de sâmbătă s-a petrecut la intrarea în comuna argeşeană Bascov. Romii l-au blocat pe motociclist cu maşina, un BMW. Poliţistul a căzut cu motocicleta, iar cei trei indivizi au coborât din autoturism înarmaţi cu bâte. Doi dintre ei s-au ales cu o bătaie zdravănă, iar cel de-al treilea a luat-o la sănătoasa.

„Colegul nostru are câteva leziuni şi aşteaptă să scoată certificat medico-legal. Deocamdată nu a depus plângere. Cele trei persoane au fost amendate pe Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu câte o amendă în valoare de 200 de lei. Până acum au fost doar sancţionaţi. În cazul în care colegul nostru va depune plângere, urmează să fie audiaţi”, a mai declarat, pentru Adevărul, agentul şef de poliţie Andreea Însurăţelu, purtător de cuvânt al IJP Argeş  

În filmul de mai jos, George Fir este ceţăţeanul cu casca în cap, alături de unul dintre agresori: Fost agent de la SPIR (Serviciul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă), George Fir este cunoscut ca practicant de arte marţiale şi luptător în competiţii de tip K1. 

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,100FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri