Cine este românul de 24 de ani rănit grav în atentatul terorist de astăzi

Din păcate un tânăr român se află printre cei peste 500 de răniţi ai atacului armat din Las Vegas. Mama tânărului a  postat un mesaj sfâşietor pe Facebook.

„Vă rog să vă rugaţi pentru fiul meu Luca, împuşcat în timpul atacului din Las Vegas. Acum el este supus unei operaţii în condiţii critice şi aş aprecia rugăciunile voastre“, le-a transmis Carmen Iclodean cunoscuţilor săi, citată de ziarul Adevărul. 

Luca este stabilit împreună cu familia în statul Nevada.Mama tânărului de 24 de ani ar lucra în acelaşi hotel în care a fost cazat şi autorul atacului, Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, semnalează news.ro. Atacul armat, comis în timpul unui concert de muzică country în aer liber, Harvest Festival, s-a soldat cu 58 de morţi şi 515 răniţi, potrivit ultimului bilanţ.

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe a confirmat că un român a fost rănit în timpul atentatului terorist.

Un bărbat înarmat a deschis focul duminică seara la Las Vegas. Este vorba de cel mai sângeros atac armat din istoria modernă a Statelor Unite.

Poliţia l-a identificat şi ucis pe cel care a ucis 58 de oameni şi a rănit alţi peste 500, duminică spre luni, la Las Vegas, în vestul Statelor Unite, la un festival de muzică country în aer liber. Acesta este Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, iar motivaţia suspectului este necunoscută deocamdată. Nu se ştie ca acesta să fi fost afiliat vreunui grup militant, a declarat o sursă din cadrul poliţei.

Poliţia a descoperit numeroase arme de foc în camera de hotel al lui Paddock. Au fost găsite de asemenea doua maşini care îi aparţineau suspectului.
Şeriful comitatului Clark, Joseph Lombardo a precizat că poliţişti l-au încolţit şi doborât pe Paddock la etajul 32 al hotelului cazinou Mandalay Bay, situat peste drum de concert.

Autorităţile au anunţat de asemenea că au localizat-o pe Marilou Danley, în vârstă de 62 de ani, care era căutată ca ”persoană de interes” în acest incident.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri