Copilul și mama unei românce aflate la muncă în Italia uciși de soțul acesteia

Crimă șocantă în Neamț, în această dimineață, marți 26 martie. Un bărbat și-a ucis copilul și mama soacră, după care a dat foc la casă.Incidentul a fost anunțat în jurul orei 5:15, când pompierii au intervenit la un incendiu pe strada Blanduziei din municipiul Piatra-Neamț, notează stiri-neamt.ro.

Anchetatorii care investighează dublul omor petrecut într-o casă de pe strada Blanduziei au stabilit mobilul crimei: chiar locuința, a relatat presa locală.Criminalul, Florin Petrache, în vârstă de 60 de ani, a ridicat o casă pe terenul soacrei sale și, implicit, pe numele acesteia, în calitate de proprietară a terenului.

Cu timpul, relațiile s-au degradat, au apărut certuri și scandaluri, iar femeia l-a alungat pe ginere. Nevasta lui Florin Petrache muncește în Italia și, fiind la distanță, n-a reușit să aplaneze conflictele dintre mamă și soț.

Pe fondul unei tensiuni acumulate în timp, în noaptea de 25 spre 26 martie, Petrache s-a îmbătat și și-a înjunghiat fiul și soacra. Pe amândoi în gât, scurt, precis și mortal.





Se pare că omorurile au avut loc pe la ora 4 dimineața. O oră și jumătate mai târziu, bărbatul a incendiat locuința. Încă nu s-a stabilit dacă a făcut-o din răzbunare sau în încercarea de a șterge urmele crimelor.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri