Coșmar pentru o îgrijitoare româncă în Italia și copilul său. Dată afară din casă de rudele bătrânului asistat

O româncă din Italia a trecut printr-un coșmar de zile mari cu rudele unui pensionar italian din Ceccano, provincia Frosinone din Lazio, pe care-l asista ca badantă în schimbul unui acoperiș deasupra capului pentru ea și fiica ei.

Conform reconstituirii făcute de anchetatori și relatată de TG24.info, conaționala noastră, în vârstă de 40 de ani și cu o fiică de numai 10 ani, a acceptat să îngrijească pensionarul de 76 de ani în schimbul cazării în locuința acestuia.

În fața anchetatorilor, românca s-a declarat atașată de bătrân, care avea grijă și să nu-i lipsească nimic fetiței pe care femeia trebuie să o crească singură.

La un moment dat, însă, bătrânul s-a îmbolnăvit grav, iar medicii au decis să-l interneze în spital. Rudele pensionarului italian, doi frați și o nepoată, au profitat atunci de ocazie pentru a scoate-o pe îngrijitoarea de origine română din casa acestuia.

Pentru a determina-o să părăsească locuința, rudele bătrânului i-au tăiat curentul electric și internetul folosit de fetiță pentru școală, printre alte neplăceri provocate, apoi i-au interzis să-l viziteze pe pensionar la spital.

Când conaționala noastră a mers la spital pentru a-l vizita, s-a văzut întâmpinată cu agresiune de una dintre rude și a avut nevoie de 2 zile de îngrijiri medicale în urma acestui fapt.

Badanta română a decis atunci să depună un denunț la autorități împotriva celor doi frați și a nepoatei bătrânului, iar în urma anchetei desfășurate de forțele de ordine, aceștia au fost trimiși în judecată pentru faptele lor.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri