Crimă în Italia. Un român de 52 de ani și-a omorât soția apoi s-a sinucis

Tragedie  într-o familie de români din localitatea italiană Ome, în provincia Brescia (Lombardia), unde un bărbat român în vârstă de 52 de ani și-a ucis soția, și ea de cetățenie română, apoi s-a sinucis a anunțat luni, 4 iunie,  publicația Giornale de Brescia.

Conform unei prime reconstituiri a anchetatorilor, bărbatul și-a înjunghiat partenera de viață, în vârstă de 50 de ani, lovind-o de patru ori cu un cuțit și cu o sticlă, apoi și-a luat viața și el, înjunghiindu-se întâi cu cuțitul iar ulterior înghițind mai multe pastile.

Totul s-a întâmplat în locuința cuplului român din piazza Aldo Moro, unde au fost descoperite corpurile abia în după-amiaza zilei de 4 iunie 2018, deși tragedia se pare că a avut loc cu cel puțin o zi înainte.

Alarma a fost dată de fiul conaționalilor noștri decedați care nu mai primea nicio veste de la ei de câteva zile și era îngrijorat. Deplasându-se la locuința celor doi soți români, în urma semnalării făcute de fiul acestora, carabinierii au făcut dramatica descoperire.

Potrivit unor surse din presa italiană, femeia româncă lucra ca îngrijitoare iar soțul acesteia era șomer și se pare că suferea de ceva timp de probleme psihice, diagnosticul fiind pus încă de când se afla în România. Nu se știe, însă, cu exactitate, ce anume l-a împins pe bărbat să recurgă la acest gest îngrozitor. Carabinierii exclud ideea ca alte persoane să fi fost implicate în această tragedie.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri