Crimă înfiorătoare în ziua de Florii! Un fost învățător și-a omorât cu bestialitate vecinul din cauza găinilor

O crimă înfiorătoare a şocat o comună întreagă din Arad, chiar în duminica Floriilor. Un fost învăţător şi-a omorât vecinul atransmis Agerpres.  Motivul este halucinant. Găinile victimei îi distrugeau grădina. Soţia bărbatului atacat a văzut întreaga scenă şi a sunat după ajutor. Agresorul a fost reţinut pentru omor.

Conflictul a pornit de acum câteva săptămâni în satul arădean. Găinile care îi intrau în grădină, îl supărau pe fostul învățător. Ieri, agresorul de 66 de ani s-a înarmat cu o bâtă, a sărit gardul și, pur şi simplu, şi-a atacat vecinul.

Soția victimei a cerut imediat ajutor şi de frică să nu fie şi ea atacată s-a ascuns în curtea unuia dintre vecini.

Potrivit declarațiilor rudelor, se pare că cei doi vecini au mai avut certuri cu privire la împărțirea grădinii, însă de curând, bărbatul omorât construise un gard, tocmai pentru a evita discuțiile aprinse dintre cei doi.

Astfel, conflictele dintre cei doi vecini erau cunoscute, însă nimeni nu a crezut că fostul învăţător ar fi capabil de crimă. Victima prezintă pe întreaga suprafață a corpului o multitudine de lovituri. Agresorul a fost reținut pentru omor prin cruzime.
Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri