Crimă teribilă în Italia: un român și-a ucis iubita în mijlocul străzii. A împușcat-o apoi a chemat poliția

Un bărbat român din Santa Palomba, o mică localitate din imediata vecinănate a Romei, a sunat în seara târzie de vineri, 26 octombrie la poliție: „Veniți, mi-am împușcat iubita. Sunt înnarmat.” Cuvinte care au fost dovedite ca fiind  fi reale,  polițiștii descoperind că bărbatul în vârstă de 36 de ani și-a ucis cu sânge rece partenera în mijlocul străzii, o tânără de numai 23 de ani a relatat romatoday.it.

Crima a avut loc în jurul orei 23:00, iar la sosirea forțelor de ordine fata era deja moartă, în stradă, iar bărbatul nu mai era la locul faptei. Ucigașul a fost capturat de poliție, după o scurtă urmărire, în zona dintre municipiul IX al Romei și localitatea Pomezia. Oribila crimă s-a produs în mijlocul străzii, mai exact la kilometrul 21 al șoselei Ardeatina, în zona de intersecție a străzii Solfarata cu strada Gării.

La acțiune au participat agenții de poliție din Albano și Romanina. Bărbatul a fost arestat cu acuzația de crimă și pus la dispoziția Autorității Judiciare. A fost recuperată și arma care a fost folosită la comiterea crimei.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,108FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri