Crima unui român şochează Austria. Ucisă cu parul şi abandonată în stradă

Un incident oribil a avut loc la Villach, Austria. Luni după-amiază, 15 noiembrie, un român de 28 de ani a aruncat pe treptele unei instituţii publice corpul unei tinere ucise cu bestialitate, transmite Adevărul care citeaza presa austriaca.

Românul ar fi scos corpul femeii dintr-o maşină, sub ochii îngroziţi ai trecătorilor care au sunat imediat la urgenţe, potrivit stiridiaspora, care citează presa austriacă.  Un echipaj al de poliţie şi o ambulanţă au sosit la faţa locului. Un medic a încercat s-o reanimeze pe femeie, dar fără rezultat.
Nu mult după aceea românul a fost identificat şi dus la poliţie pentru interogatoriu.
“O autopsie a cadavrului efectuată în cursul nopţii a arătat că femeia, o tânără româncă de 29 de ani, a murit în urma violenţelor. Momentul exact al morţii nu a fost încă stabilit”, au precizat poliţiştii.
Se pare că arma crimei ar fi un băţ gros de lemn, lung de un metru, conform poliţiei. Anchetatorii au găsit parul cu care a fost comisă crima în parcul industrial Villach. În urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că cei doi locuiau împreună într-un apartament din cartierul Villach-Land.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri