Cum să ai BMW-ul tău pentru două trei zile sau mai mult. Super ofertă de închiriere făcută de Bavaria Mobility

O super oportunitate pentru românii care vor să beneficieze de o mașină de lux pe termen determinat oferită de Bavaria Mobility. Începând de la 63 de euro pe zi, poți beneficia de o super mașină cu care să faci o excursie de neuitat sau pur și simplu să te bucuri de condus.  Vezi aici ofertele de închiriere.

Prin acest program, Bavaria Mobility oferă posibilitatea închirierii unor autoturisme BMW de ultimă generaţie pe o perioadă minimă de o zi (24 ore). De ce Bavaria Mobility? Spre deosebire de multi dintre competitori, echiparea masinilor din flota Bavaria Mobility este una premium.

Fie ca vorbim de cutie automata sau xDrive in dotare standard sau dotarile din interior, toate masinile sunt echipate pentru a oferi clientilor adevarata experienta de a conduce un BMW. Fara costuri ascunse. In configuratorul din procesul de rezervare am inclus in pret aproape toate optionalele.

Fie ca vorbim de sofer aditional, scaun de copil sau taxa de iesire din tara, park&fly, toate sunt incluse in pret pentru a genera o experienta placuta si a nu avea costuri suplimentarea la finalizarea rezervarii. Costurile suplimentare sunt doar cele generate de asigurari si responsabilitatea asupra daunelor parbrizului. Mai mult, atat livrarea autoturismului la adresa dorita de client cat si ridicarea sunt gratuite.

Serviciile Bavaria Mobility sunt disponibile in Bucuresti, judetul Ilfov, Ploiesti, Judetul Cluj si Timis. In momentul in care un model anume nu este disponibil in locatia si perioada alese de client, sistemul afiseaza automat mesajul “Suna acum”. In cazul unui apel telefonic, clientului i se recomanda un upgrade sau un model similar si este indrumat catre site pentru a inregistra o noua comanda. Vezi aici ofertele.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,099FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri