Dănuț, un șofer de TIR român, a fost găsit mort în cabina camionului în Spania

Danut B., un șofer român de TIR, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit mort în cabină, ieri dimineață, de către un alt coleg, într-o zonă a unui poligon industrial Riba-roja de lângă autostrada A3, din Spania.

Zona este folosită de transportatori să se oprească, să se odihnească și să doarmă până a doua zi dimineață.Românul se îndrepta spre La Junquera, însă a oprit în parcare pe timp de noapte.  Un alt șofer de TIR i-a găsit trupul neînsuflețit la 9:30, miercuri dimineața, 4 august.Văzând că nu se mișcă colegul său a mers să verifice.

Poliția judiciară a Gărzii Civile din Riba-roja investighează circumstanțele morții, deși o primă inspecție efectuată de medicul legist nu a identificat semne externe de violență.

Astăzi va fi efectuată autopsia la Institutul de Medicină Legală din Valencia, care va elucida cauza exactă a morții românului, identificat ca Dănuț B., în vârstă de 40 de ani, rezident în România, dar care în timpul serviciului locuia în orașul Alaquas.

Compania de transport susține că este ciudat faptul că Dănuț s-a oprit să doarmă în parcare întrucât el trebuia să fie în acea noapte în altă localitate, La Junquera.

Una dintre ipotezele abordate este că el s-a abătut de la traseu din cauza unor motive care nu au legătură cu munca sa.

La locul unde a fost găsit cadavrul, s-au deplasat agenți din grupul Criminalistică al Gărzii Civile, care au prelevat probe și au analizat în detaliu întregul camion, în vederea începerii unei anchete. Aceștia nu au descoperit semne de luptă în cabină. Dănuț stătea întins pe pat și purta tricou și lenjerie intimă.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,108FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri