Delia a murit în Italia, într-un tragic accident. Copilul ei murise, cu 15 ani în urmă, tot într-un accident rutier

Delia Dan, în vârstă de 43 de ani,  a murit miercuri, 28 februarie, pe Via Ostiense, km. 20, la periferia Romei, pe viaductul Zelia Nuttal între Acilia și Dragona, după ce a fost lovită în mod violent de un autovehicul Peugeot 206, la primele ore ale dimineții. 

Cu 15 ani în urmă, își pierduse unicul ei copil, tot într-un accident de mașină. Băiețelul ei avea doar 3 ani și jumătate.

„Ieri dimineață 28/02/2018 la ora 6:00 pe Via Ostiense Acilia Roma, la km 20, am pierdut-o tragic pe soția, prietena și sora noastră, Dan Delia în vârstă de 43 de ani, născută în data de 18 septembrie 1975 din Drobeta Turnul Severin, o femeie minunată plină de putere și speranță, de bucurie și dragoste.” , acesta este mesajul pe care rudele Deliei l-au transmis  pe Facebook.

Trupul româncei va fi repatriat miercuri, 7 martie

Toți cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu la Roma o vor putea face marți dimineață, 6 martie, la camera mortuară a cimitirului Verano din Roma, unde va fi depus sicriul de către cei de la  „Casa Funerară Diaconu” care se ocupă și de repatrierea corpului neînsuflețit.

După care, miercuri, sicriul conaționalei noastre va pleca pe ultimul său drum spre țară pentru a fi înmormântată în pământul natal, în localitatea Izvorul Bârzii din județul Mehedinți.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri