Denisa Manelista a luat o decizie drastică. A apelat la un tratament cu totul neobișnuit

Denisa Manelista pare să fi ajuns la capătul puterilor și apelează la soluții de ultimă oră pentru a putea scăpa de boala de care știe deja întreaga Românie.

Mai mult decât atât, medicii nu știu ce i-ar mai putea face pentru a face ca boala pe care o are să înceapă să regreseze pentru a-i salva viața. Așa că, artista a luat o decizie drastică.

Mai exact, vedeta muzicii de petrecere a decis, alături de apropiații ei, să apeleze la ceea ce vede ca fiind ultima soluție pentru un tratament care să dea rezultate, care să producă minunea de care are Denisa nevoie și care să îi salveze viața. Mai exact, spun sursele noastre, Denisa a început, de câteva zile, un tratament naturist, homeopat, recomandat de un celebru vindecător din Pitești, a relatat tabloidul Spy News.

Cum se tratează Denisa Manelista

Și, chiar dacă continuă și tratamentul recomandat de medici, Denisa este extrem de atentă să respecte și indicațiile homeopatului, cu atât mai mult cu cât cel care i l-a recomandat susține că și el s-a vnidecat de o boală pe care medicii o considerau incurabilă.

Așa că, mai nou, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani. Și, momentan, pare-se, veștile sunt cât se poate de bune, ea simțindu-se, deja, mai bine, mai puternică și, implicit, mai optimistă.

.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,101FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri