Destin tragic pentru un șofer român de TIR. A murit la prima lui cursă, aruncat prin parbriz în râul Olt

Destin tragic pentru un șofer de camion în vârstă de 27 de ani, care a pierit miercuri, 23 octombrie, la prima lui cursă. Tânărul abia făcuse schimb de locuri cu colegul lui, după ce condusese o bună bucată de drum și se odihnea pe locul din dreapta. La scurt timp după schimbul de tură a fost aruncat prin parbriz – o explozie la un cauciuc a trimis TIR-ul într-un cap de pod, pe o șosea dintre Sibiu și Brașov a transmis Digi24.

Camionul plin cu lactate și suc de fructe s-a oprit pe un pod peste Olt și a luat foc imediat. Martorii au chemat medicii și pompierii, dar când au venit salvatorii, în cabina rămasă suspendată deasupra râului mai era doar bărbatul de la volan.

„Pe fondul unei explozii la anvelope, pierde controlul asupra direcției, intră în impact cu parapeții situați pe marginea drumului. În urma impactului, pasagerul din dreapta este proiectat prin geamul stânga în râul Olt”, a descris accidentul Andrei Rugaci, subinspector la Serviciul Rutier Sibiu.

Șapte scafandri din patru județe l-au căutat pe tânăr în Olt.

„S-au solcitat 7 scafandri care s-au deplasat la fața locului, din ISU Hunedoare, Dolj, Cluj și Constanța”, a precizat Alina Voina purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Șoferul în vârstă de 27 de ani a fost găsit în râul Olt, fără viață. Cu doar câteva minute înainte, stătea pe locul celui care a supraviețuit. Făcuse schimb, ca să se odihnească și să își scoată bluza. Nu avea centură de siguranță în momentul impactului și asta i-a fost fatal.

Anvelope de iarnă ieftine cu livrare rapidă pe cel mai mare magazin auto online din România.

Conștient că putea să fie el cel mort, colegul tânărului abia a putut să povestească polițiștilor ce s-a întâmplat.

„E ars pe mâini, pe una sau pe ambele, nu știu, e în stare de șoc”, a povestit o rudă.

Cei doi șoferi veneau din Austria și erau așteptați la depozitul unui lanț de hipermarketuri de la Ploiești.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri