Home Noutăți Detalii despre uciderea tânărului român de 22 de ani care a vrut...

Detalii despre uciderea tânărului român de 22 de ani care a vrut să-și ia mama în străinătate pentru a o scăpa de bătăi

După cum am relatat aici un tânăr roman de numai 22 de ani a fost înjunghiat mortal duminică seara de tatăl său, în localitatea Umbrăreşti, județul Galați. O crimă care poate părea banală deoarece s-a petrecut pe fondul consumului de alcool, însă motivele care stau în spatele ei sunt de-a dreptul incredibile.

Cotidianul local Viața Liberă a publicat astăzi povestea integrală a conflictului urmat de crimă dintre tată și fiu. Criminalul, Maricel Cucoaniş, în vârstă de 47 de ani, era cunoscut în localitate ca un om violent. Rudele soţiei sale susţin că bărbatul îşi bătea frecvent soţia, acesta fiind şi motivul pentru care fiul lor, Daniel Dumitru Cucoaniş, a venit în ţară, din Italia.

Tânărul a sperat că va reuşi să îşi ia mama cu el, în Italia, acolo unde locuia şi muncea de mai bine de un an de zile. Și exact intenția fiului de a își lua mama cu el în străinătate  a fost cauza care a declanşat, duminică noapte, scandalul în familie.

Maricel Cucoaniş, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a supărat foarte tare când fiul lui cel mare i-a spus că îşi va lua mama peste hotare pentru a o scăpa de bătăi. Cearta dintre cei doi bărbaţi a degenerat repede, iar tatăl a luat un cuţit de bucătărie şi i l-a înfipt propriului fiu în piept. Rana i-a fost fatală.
Când a realizat ceea ce a făcut, Maricel Cucoaniş a fugit în grădina casei şi a încercat să îşi pună capăt zilelor. L-au oprit însă doi vecini. “L-am găsit în colţul grajdului. Avea o funie în mână şi vroia să se sinucidă. Eu şi cu un alt vecin am reuşit să îl convingem să se întoarcă în casă. La un moment dat am realizat că a dispărut. Ne-am dus după el şi l-am găsit în fundul grădinii, avea o funie în mână şi încerca, din nou să se sinucidă. Vecinul a rămas cu el şi eu m-am întors în casă să văd dacă pot face ceva pentru băiat a povestit un vecin pentru publicația mai sus citată.

În timp ce rudele tânărului se pregătesc de înmormântare, Maricel Cucoaniş a ajuns în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, după ce judecătorii au admis propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

 

Exit mobile version