Detalii din tripla crimă din Braşov: bărbatul şi-a înjunghiat soţia, apoi i-a pus un ghiveci cu flori pe piept

Florin Mircea Buliga, bărbatul care şi-a ucis întreaga familie în noaptea de luni spre marţi, a făcut noi declaraţii în faţa procurorului de caz.

În timpul audierilor care au avut loc în dimineaţa zilei de miercuri, 28 martie, Buliga a povestit filmul evenimentelor sângeroase. Potrivit anchetatorilor, prima sa victimă a fost soţia. Rănile femeii arată că aceasta a încercat să se apere, însă fără succes. După ce a ucis-o, Florin Buliga i-a pus un ghiveci de flori pe piept.

„În tot acest timp, băiatul criminalului s-ar fi aflat în casă, într-o altă cameră, însă nu a auzit zgomotele luptei din încăperea alăturată. După ce şi-a ucis soţia, Buliga a sunat-o pe fiica sa, care ieşise în oraş şi a chemat-o acasă. Apoi, a aşteptat ca cei doi copii să adoarmă, pentru a-i ucide în timpul somnului. A început cu fiica sa, după care l-a ucis şi pe băiat”, au explicat anchetatorii.

Conform aceloraşi surse, soţia lui Florin Buliga apelase încă de acum şapte ani la un psiholog, iar cei doi soţi au mers împreună la cabinetul acestuia de cel puţin trei ori.

Anchetatorii care l-au audiat pe Florin Buliga spun că li s-a părut un om ciudat, dar nu nebun, care ar fi ştiut ce face atunci când şi-a ucis familia. Încă nu s-a aflat motivul care a dus la tripla crimă. În acest caz se va dispune şi o expertiză psihiatrică, pentru a dovedi dacă Florin Buliga a avut sau nu discernământ în momentul comiterii crimelor. Medicii legişti vor efectua miercuri autopsia victimelor şi vor stabili care a fost ora morţii, dar şi ordinea în care Florin Buliga şi-a ucis membrii familiei. Toate cele trei victime aveau multiple lovituri de cuţit. 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,101FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri