Detalii șocante despre Aurel Călăuz, românul acuzat că A RĂPIT o fetiţă de 6 ani, în Belgia. Ce au găsit poliţiştii pe conturile lui de Facebook

Toată Belgia a fost în alertă, după ce un român în vârstă de 44 de ani, din Baia Mare, ar fi răpit o fetiţă în vârstă de şase ani, de pe stradă, de lângă tatăl său. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată clar faptul că Aurel Călăuz o ţine de mână pe fetiţă.

Potrivit presei belgiene, din acţiunile românului ar rezulta clar inclinaţia către pedofilie, însă experții psihiatrii sunt de părere că intențiile finale ale lui Aurel Călăuz ar fi fost altele, dacă s-ar avea în vedere cele două profile de Facebook ale românului.

Călăuz era un obişnuit al internetului şi posta cu regularitate, însă articolele şi informaţiile pe care le posta era extrem de bizare. Românul avea două conturi de Facebook, cu nume diferite: Aurelieus Kalauz și Emmanuel Jacob.

Conform surselor citate  postările românului le-au dat fiori anchetatorilor. Călăuz posta cu regularitate fotografii cu fetiţe, evenimente macabre, cum ar fi crime, accidente sau alte atrocităţi în ale căror victime erau copii sau adolescenţi. De asemenea, aceste postări macabre erau însoţite câteodată de citate biblice, care invocau “voia Domnului” în legătură cu acele evenimente sau chiar cu acţiunile sale. De asemenea, el a publicat numeroase fotografii sau picturi cu fete dezbrăcate.

De asemenea, românul a postat la un moment dat poza unei fetiţe însoţită de comentariul “Ești absolut frumoasă, draga mea, fără nici o imperfecțiune în tine”. El a mai distribuit un materiale despre o fetiţă de 10 ani din India, căreia i s-a permis să facă avort după violuri repetate, precum şi un altul despre un tată condamnat la Tournai pentru abuzuri sexuale asupra minorilor.

Presa belgiană concluzionează, citând mai mulţi experţi în domeniul psihologiei, că românul se afla într-o situaţie de criză, care fi putut degenera în orice moment într-o tragedie.

,Înainte de a locui la Bruxelles, Calauz a locuit la Wemmel, într-o mansardă. Proprietarul povesteşte că a fost nevoit să îl dea afară, pentru că nu discuta decât despre pedofilie. Românul a refuzat, iniţial, să plece de bună-voie, aşa că proprietarul s-a adresat unui judecător de pace, care l-a evacuat pe suspect.

Calauz a lucrat un timp în agricultură, ca muncitor sezonier, la catering la aeroportul din Bruxelles, iar înaine să bage spaima în toată Belgia, lucra la o fabrică de ciocolată.

Autorităţile belgiene raportează că fetiţa a fost recuperată nevătămată, iar românul a fost prins, în momentul în care ieşea cu fata din locuinţa sa şi îndreptându-se către o locaţie necunoscută. Când a fost prins, Aurel Călăuz se tunsese chel şi renunţase şi la barbă, probabil pentru a nu fi recunoscut.

Potrivit presei belgiene, fetiţa ar fi în stare de şoc şi momentan nu vrea să vorbească despre ce s-a întâmplat.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,101FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri