Detalii terifiante despre românul din Italia care şi-a înjunghiat soţia din gelozie

Alexandru Zamfirache, în vârstă de 60 de ani, este judecat în Italia pentru tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat soţia. El este stabilit în Italia de mai mulţi ani, alături de o mare parte din familie. În ultima perioadă, relaţia cu soţia sa devenise tot mai conflictuală, a transmis marti 25 mai Adevarul, care citeaza presa italiana.

Pe fondul consumului de alcool, Alexandru Zamfirache îşi bătea soţia, de cele mai multe ori din gelozie. Femeia a ales să divorţeze, dar românul nu a fost de acord, iar anul trecut, în februarie, şi-a înjunghiat soţia de trei ori, chiar în faţa copiilor.

Federica Marasa, una dintre vecinele românilor, a auzit strigătele de ajutor ale fetiţei cuplului Zamfirache şi a decis să intervină. A fost momentul în care Alexandru a fugit, iar Federica a chemat de urgenţă un echipaj medical.

Alexandru a fost reţinut la scurt timp de la producerea atacului, într-un moment în care se plimba pe străzile din Canicatti, oraşul în care stătea alături de familia sa. Poliţiştii au găsit asupra sa cuţitul pe care l-a utilizat.

Soţia sa a fost salvată de medici, cu toate că a ajuns în stare gravă la spital, pierzând mult sânge.

Luni, Federica Marasa a depus mărturie la tribunal, în dosarul în care românul este acuzat de tentativă de omor:  Aceasta a precizat că “am auzit strigătele de durere şi de disperare ale fetiţei. Eram cu fratele meu şi mi-am dat seama că se produce un atac. Am realizat că se întâmplă ceva serios. Auzeam cu greu cum bărbatul îşi spunea că trebuie să o omoare, trebuie să o omoare”.

Procesul românului din Italia continuă, iar acesta riscă ani grei de închisoare. La termenul din 5 iulie ar urma să fie audiate soţia lui Zamfirache, dar şi una dintre fiicele celor doi. Acesta va fi unul dintre ultimele termene din proces înainte ca românul să-şi afle sentinţa.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri