Diana a fost votată cea mai frumoasă şoferiţă de TIR din România: “Nu m-aș vedea făcând altceva”- Galerie foto

Diana Stoian, o tânără în vârstă de numai 26 de ani, a fost votată de sute de şoferi profesionişti drept ‘cea mai frumoasă şoferiţă de TIR din România’.

Zilele trecute, Ilie Matei – ‘Omul Şoselelor’, o pagină dedicată şoferilor profesionişti din România, a organizat un concurs inedit pe Facebook, invitându-i pe cei care urmăresc această pagină să voteze cele mai frumoase şoferiţe de TIR. Dintre cele nouă tinere care au obținut cele mai multe like-uri, pe primul loc s-a clasat Diana Stoian.

Astfel, tânăra de 26 de ani din Bicaz Chei, județul Neamț, a fost votată drept ‘cea mai frumoasă şoferiţă de TIR din România’.

De la profesia de asistent medical la cea de șofer profesionist este cale lungă

La sfârşitul lunii decembrie, cele mai frumoase şoferiţe românce vor apărea în primul calendar care a fost tipărit vreodată în România şi care este dedicat fetelor la volan de mastodont.

Iar Diana este una dintre ele. Meseria de șofer de TIR nu este una tocmai obișnuită pentru o femeie, însă pentru tânăra din Neamț a devenit un stil de viață.

Ne-a mărturisit că este mândră de ceea ce face și că, deși la bază este asistent medical, nu regretă alegerea făcută, în urmă cu patru ani.

“Pe șosele am avut ocazia să cunosc o cu totul altă lume față de cea pe care o cunoaștem cu toți. Este o lume dură, mai ales pentru o femeie, iar o vorbă șoferească spune așa: camioanele sunt mai rele decât drogurile, adică odată ce intri în lumea asta e foarte greu să ieși. Credeți-mă, este adevărat!”, a declarat Diana pentru Observator.

În prezent, tânăra de 26 de ani lucrează împreună cu soțul ei pentru o firmă spaniolă, formând un echipaj. De altfel, el este motivul pentru care tânăra a ales să devină șoferiță profesionistă.

“Efectuăm curse Spania-Europa-Spania, iar acest lucru ne permite ca la 3-4 zile să ajungem acasă, în Spania. Pentru mine, acest lucru este foarte important deoarece in afara camionului am timp și de viața mea

Unora dintre colegii angajați la firmele românești le-a fost redusă diurna, patronii acuzând lipsa curselor, lucru care este ilegal”, a declarat cu amărăciune Diana.

Nu m-aș vedea făcând altceva

Cu bune și cu rele, însă, acestă meserie a devenit pentru frumoasa șoferiță din Bicaz Chei un stil de viață.

“În momentul acesta nu m-aș vedea făcând altceva.

Din pasiune pentru camioane dar și pentru a promova șoferițele profesioniste am făcut o pagină pe Facebook care se numește Trucker Girls. Acolo puteți găsi o parte din cele mai frumoase șoferițe profesioniste alături de cele mai frumoase camioane”, a mai spus cu mândrie Diana.

blank blank blank blank

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri