Din dragoste pentru o româncă, un italian de 32 de ani și-a luat viața. Femeia murise cu puțin timp în urmă

“Te iubesc, vin după tine!”. A spus asta şi s-a prăbuşit în gol. Un tânăr de 32 de ani nu a mai suportat durerea pierderii iubitei şi s-a aruncat de la etaj. A ales să moară la Spitalul Gemelli, în Roma, acolo unde, în urmă cu fix o lună, logodnica lui româncă a murit fulgerător de cancer a relatat publicația italiană Il Tempo.

În urmă cu trei luni, fata a aflat că suferă de o boală cumplită: cancer uterin. O realitate groaznică pe care tânăra româncă şi iubitul ei au decis s-o înfrunte împreună. Se iubeau din adolescenţă şi credeau că nimic şi nimeni nu-i va despărţi.

Nici chiar atunci când medicii le-au spus că lupta e în zadar, că ştiinţa încă nu a reuşit să găsească un leac pentru această boală cumplită. În ciuda eforturilor depuse de specialiştii italieni, românca s-a prăpădit luna trecută, la doar 30 de ani, lăsând în urmă o familie distrusă şi un logdnic incapabil să depăşească durerea. Tânărul nu a putut accepta nicio clipă pierderea iubitei lui.

 Zi după zi, s-a cufundat într-o depresie severă, care, într-un final l-a ucis. Joia trecută, la fix o lună de la moartea româncei, bărbatul de 32 de ani s-a aruncat de la 15 metri înălţime, pe casa scării spitalului Gemelli din Roma, acolo unde iubita lui şi-a dat ultima suflare. Un gest extrem pe care l-a considerat a fi salvarea şi modul prin care îşi va reîntâlni jumătatea.

“Te iubesc, vin după tine!”, a strigat tânărul apoi s-a aruncat în gol. Un zbor mortal, o realitate cumplită care, poate, scrie presa italiană, ar fi putut fi evitată dacă tânărul ar fi primit la timp ajutor de specialitate.