Din dragoste pentru un român, un contabil german a furat 725.000 de euro

Un contabil german de la o bancă din Stuttgart, în vârstă de 48 de ani, a furat 725.000 de euro din conturile clienţilor săi ca să-şi ţină iubitul român lângă el. Din iubire neţărmuită, l-a ţinut în vacanţe de dragoste în Maldive, i-a cumpărat maşini rapide şi chiar i-a oferit cadou şi operaţii de înfrumuseţare a relatat publicația germană BILD, pe 5 aprilie. 

Hans-Jürgen H. a le-a mărturisit anchetatorilor că în tot acest timp a trăit ca într-un vis, alături de iubitul său român.

Jürgen mărturiseşte că din dragoste a furat aproape un milion de euro, ca să-i facă poftele iubitului său român. Acum îi pare rău şi îi este ruşine, însă până să fie prins a trăit ca într-un vis alături de iuitul său.

Vacanţe în locuri exotice, maşini scumpe, operaţii estetice şi o viaţă fără griji, dar pe banii clienţilor săi. Bărbatul a pus la cale o înşelătorie de proporţii, pentru că avea acces total la conturile clienţilor.

A făcut totul atât de bine, încât nici contabilii puşi de anchetatori să verifice tranzacţiile nu au găsit iniţial nimic în neregulă cu transferurile. Abia după ce le-a explicat cum a făcut, şi-au dat seama şi anchetatorii de suma uriaşă furată de contabilul german.

Hans-Jürgen H. a spus că a făcut totul din iubire pentru iubitul său român: “Mi-a fost frică să-l pierd. Acum îmi este rușine și ştiu că voi plăti până la sfârșitul vieții mele”, a declarat contabilul, citat de Bild, citat de Observator.tv
Procurorii au cerut 4 ani de închisoare.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,096FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri