Din păcate a fost scandal înainte de înmormântarea Denisei. Mama acesteia a explodat și a acuzat de minciună

Astăzi tabloidul Can Can a dezvăluit  scandalul care a izbucnit la capela Cimitirului Bellu, unde a fost depusă Denisa Răducu după ce a murit. Episodul neplăcut i-a avut ca protagonişti pe mama cântăreţei, Geta Răducu, şi pe milionarul Viorel, zis „Naşul”, care ar fi cheltuit un milion de euro cu Denisa.

„Nu vă este ruşine să spuneţi că i-aţi dat fetei mele un milion de euro, să creadă lumea că i-am luat noi banii? Aţi minţit!”, i-a strigat mama Denisei afaceristului Viorel, potrivit martorilor care au asistat la scandal.

„Nu am spus noi, doamnă, aşa ceva”, i-a replicat milionarul mamei Denisei, potrivit surselor citate de publicația mai sus citată. 

Milionarul Viorel, zis „Naşul”, are numeroase afaceri în domeniul imobiliar şi era cunoscut ca fiind foarte apropiat de mai mulţi manelişti, printre care şi Florin Salam şi Denisa Răducu. „Naşul” i-ar fi ajutat cu bani pe Florin şi pe Denisa. Ba chiar, potrivit informaţiilor apărute în presă, i-ar fi cumpărat şi un apartament Denisei după ce s-a aflat că artista era bolnavă. Printre mai multe proprietăţi, „Naşul” Viorel deţine şi Monaco Towers din Capitală.

Denisa Răducu s-a stins din viaţă duminică dimineaţă, în jurul orei 04:30. Cântăreaţa a pierdut lupta cu boala cumplită care o măcina de luni bune. A murit la vârsta de 27 de ani, exact ca fosta soţie a lui Florin Salam, Fănica, şi, culmea, din cauza aceleiaşi boli, cancerul. În ultima vreme cântăreaţa slăbise foarte mult, ajungând să cântărească 23 de kilograme.

Denisa a fost  înmormântată marţi, în comuna sa natală, Ştefăneşti de Drăgăşani. Numeroase vedete, atât din lumea muzicii, cât şi din alte domenii, precum şi oameni obişnuiţi şi-au manifestat regretul pentru moartea prematură a Denisei. Mai multe reacţii ale unor artişti după dispariţia cântăreţei au atras atenţia asupra faptului că Denisa a fost o persoană de o bunătate ieşită din comun. Dumnezeu să o odihnească, nu aş spune Dumnezeu să o ierte fiindcă acest copil nu a avut păcate”, declara Cornelia Catanga.

loading…


Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri