Disperarea unui muncitor român în Italia. S-a urcat pe un bloc și a amenințat că se aruncă în gol

Disperarea unui muncitor român care a fost păcălit de angajatorul său italian l-a făcut pe acesta să apeleze la un gest cu totul și cu totul extrem. Românul în vârstă de 32 de ani s-a suit pe data de 23 martie pe acoperișul unei clădiri în construcție și a amenințat că se va arunca în gol dacă situația sa nu va fi rezolvată.

Totul s-a petrecut pe via Roma din localitatea Attigliano (provincia Terni), acolo unde muncitorul român a fost observat de colegii de muncă și de trecători cum arunca cu diverse materiale de construcție de pe acoperișul clădirii. În același timp românul a prezentat publicului câteva pancarde prin care explica cum a ajuns să facă acest gest extrem au transmis jurnaliștii de la CorriereDell’Umbria.it.

Jurnaliștii italieni au precizat că românul avea de primit de la angajatorul său o sumă de 2000 de euro, bani pe care românul trebuia să-i primească pentru munca prestată pe șantierul în care acesta a ales să protesteze. Pentru că angajatorul refuza să-i elibereze suma de bani românul a apelat la acest gest și a amenințat că se va arunca de pe clădirea în construcție.

La locul incidentului au sosit în regim de urgență echipaje de pompieri, carabinierii și o ambulanță. Echipele de intervenție au negociat timp de două ore cu românul care a fost convins în cele din urmă să coboare de pe acoperișul clădirii, evitându-se astfel o tragedie. Autoritățile au încercat să-l contacteze și pe angajatorul bărbatului dar acesta nu a fost de găsit, surse din anturajul său declarând că ar fi fost plecat din localitate.

Vezi mai jos relatarea incidentului făcută de presa italiană.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri