Doi frați români care exploatau tinere în Marea Britanie au fost condamnați la ani grei de închisoare

Doi frați români, Ilcic și Ioan Dumitru, au fost condamnați la ani grei de închisoare, în Anglia, după ce s-a stabilit că au exploatat mai multe tinere pe care le obligau să se prostitueze, a transmis News Shopper, vineri 24 iulie.

Cei doi români, Ilcic, de 19 ani, și Ioan, de 24 de ani, au intrat în atenția autorităților engleze la sfârșitul anului trecut, după ce s-au primit detalii importante despre o tânără de numai 20 de ani pe care aceștia o exploatau în Plumstead, cartier de la periferia Londrei.

Conform News Shopper, tânăra de 20 de ani, de asemenea din România, a ajuns în Anglia cu promisiunea fermă că va prinde un contract de muncă avantajos la o fabrică, promisiune făcută chiar de către cei doi frați.

Ilcic și Ioan au ridicat-o pe româncă de pe aeroportul din Luton, au condus-o la adresa din Plumstead, unde se mai aflau încă două tinere, și i-au sustras documentele de identitate.

Deja din prima seară i s-a spus să se pregătească de muncă și să se îmbrace în haine sexy pentru că urma să lucreze ca damă de companie pe străzile din nordul Londrei. De asemenea, frații Dumitru i-au înmânat o pungă cu șervețele și prezervative.

Deși tânăra a încercat să protesteze, Ioan Dumitru a amenințat-o că o va ucide dacă nu acceptă să producă bani pentru ei.

Românca a ajuns să se culce cu până la 15 clienți pe zi și să producă aproximativ 1.000 de lire sterline pe zi, bani ce ajungeau în totalitate la frații Dumitru.

Românca nu avea voie să părăsească domiciliul din Plumstead fără să fie însoțite de unul dintre frații Dumitru și era amenințată și bătută constant.

Mai mult, românca a rămas însărcinată cu unul dintre clienți, însă a fost obligată de frații Dumitru să acționeze în continuare ca damă de companie.

În luna a șaptea de sarcină, românca a simțit că este o problemă cu fătul și a încercat să-și producă un avort spontan.

A trecut prin momente cumplite și a scăpat doar cu ajutorul unui client căruia a apucat să-i povestească multe detalii cumplite, după ce bărbatul a întrebat-o dacă mai ține legătura cu familia din țară.

Clientul respectiv a revenit după o săptămână și i-a pasat un mic telefon mobil cu ajutorul căruia tânăra a luat legătura cu rudele din țară.

Acestea au apelat la autoritățile române care, mai departe, au intrat în legătură directă cu reprezentanții Poliției Metropolitane.

Astfel, în decembrie anul trecut, tânăra și alte fete au fost eliberate, iar frații Ilcic și Ioan Dumitru au intrat pe mâna autorităților engleze.

Iar după mai bine de șase luni de proces, cei doi români au fost condamnați la un total de 31 de ani și trei luni de închisoare, fiind găsiți de comiterea infracțiunilor de proxenetism, exploatare și trafic de droguri.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri