Doi români acuzați că au înjunghiat un bărbat și i-au aruncat câinele de la balcon în Marea Britanie

Doi frați români sunt acuzați că au înjunghiat un bărbat și i-au aruncat câinele de la balcon. Patrupedul a murit în urma căzăturii. Un filmuleț prezentat instanței arată cum câinele Hindo este aruncat pe acoperișul unei utilitare, după care se izbește de asfalt, a transmis publicația britanică Liverpool Echo.

Vasile Șerban, în vârstă de 24 de ani, este acuzat că l-a înjunghiat pe Cristian Duțu și i-a aruncat bulldogul american, pe Hindo, de la balcon. Fratele său, Adrian Șerban, în vârstă de 30 de ani, este acuzat că aruncă cu o sticlă în mama lui Cristian Duțu, Mihaela Filip, tăindu-i mâna.

Cei doi au plecat în România și nu s-au prezentat la procesul de la Curtea Coroanei din Liverpool, mai scrie Liverpool Echo.

Potrivit instanței, Adrian a părăsit Marea Britanie pe 11 februarie, iar Vasile a plecat pe 17 februarie. Niciunul nu s-a întors, astfel încât procesul continuă în lipsa lor.

Cei doi frați au negat, prin avocații lor, că i-ar fi rănit pe reclamant și pe mama lor. Cei doi mai sunt acuzați de distrugerea proprietății, în legătură cu câinele Hindo.

Procurorul Frank Dillon a spus că „este cam nefericit că legea consideră câinii drept obiecte aflate în proprietatea cuiva și nu mai mult decât atât”.

Duțu și mama sa, ambii din România locuiau de șase ani într-un apartament deasupra unui magazin, dar au avut tot timpul probleme cu vecinii români.

Un grup de români s-a adunat în afara casei celor doi, în ziua scandalului, și s-au apucat de băut și de ascultat muzică tare, în stradă.

Grupul a ajuns la 30 de persoane, majoritatea bărbați, iar Mihaela Filip a încercat să îi ignore, chiar dacă aceștia aruncau cu sticle în stradă.

Atunci când femeia le-a cerut să nu mai facă gălăgie, aceștia ar fi urcat pe balcon, înarmați cu sticle și cuțite. Procurorul a arătat juraților fotografii cu rănile căpătate de Crisitan Duțu și de mama sa în urma altercației.

Atunci când a fost arestat, Adrian a recunoscut că s-a certat cu Duțu în stradă, dar a negat că ar fi participat la lupta din balcon. El a susținut că Duțu a aruncat cu o sticlă cu apă în niște tineri înrudiți cu el și i-a rănit.

Adrian a mai susținut că acesta a coborât de la balcon înarmat cu un cuțit, dar a negat că a folosit o sticlă ca armă.

Însă, potrivit imaginilor prezentate de procuror, cei doi frați sunt identificați ca fiind cei care îi atacă pe Duțu și pe mama lui.

Avocatul celor doi frați a mai arătat instanței o declarație în care Vasile spune că nu își mai amintește ce a făcut din cauză că băuse o cantitate mare de bere. Vezii mai jos imaginile teribile din timpul atacului:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri