Doi români au furat o mașină de poliție în Italia, cu tot cu polițist

Doi români, care tocmai au ajuns în Italia, s-au făcut imediat remarcați, după ce au încercat să fugă cu o dubă a poliţiei, pe care nu se aflau însemne oficiale, dar în care se afla şi un polițist, potrivit Il Piccolo citat astăzi de Antena3.

Românii au văzut mașina parcată de ceva vreme, așa că s-au gândit că poate au ce fura din interiorul acesteia. Bărbații au încercat una dintre portiere, iar când s-au văzut înauntru, s-au gândit că mai bine fură mașina cu totul.

Autoturismul pe care l-au furat cei doi era o dubă folosită de Poliţia italiană pentru filaje, iar înăuntru era un ofiţer care urmărea mişcările unei reţele de traficanţi de droguri.

Poliţiştul era ascuns în zona rezervată pasagerilor și i-a reţinut imediat pe cei doi români, care au fost duşi în faţa magistraţilor sub acuzaţia de „tentativă de furt”.

Verificările ulterioare au arătat că românii de-abia ce ajunseseră la Trieste, venind din România, iar de acolo îşi doreau să plece către un alt oraş, dar nu avea nici bani şi nici un mijloc de transport.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri