Doi români, EROI în Marea Britanie. Au SALVAT două femei din mâinile unui violator

Presa din Marea Britanie scrie despre doi români muncitori români care au intervenit pentru a scăpa două femei din mâinile unui violator.

Potrivit DailyMail, două femei, dintre care una se pare că este gravidă, au fost răpite și violate într-o mașină de un bărbat. Ele au fost salvate de doi muncitori români care au pus pe fugă agresorul, însă nu au reușit să îl prindă.

Cele două britanice au fost răpite, joi, 25 aprilie, de pe străzi din cartierele londoneze Chingford și Edgware. Potrivit autorităților, prima victimă a fost răpită de pe o stradă din Chingford, nord-estul Londrei, în jurul ore 0.30. A doua femeie a fost luată de pe stradă din zona Edgware (nordul Londrei).

Cele două femei au scăpat cu ajutorul românilor

Cele două femei au reușit să scape din mâinile atacatorului, după ce l-au lovit cu o sticlă în cap. Acesta este momentul în care au intervenit și cei doi români, fiind alertați de scandalul din mașină.

Cei doi români sunt muncitori în construcții. Ion (21 de ani) și Marcel (40 de ani) erau la muncă, atunci când au auzit țipetele care veneau din mașină.

“O femeie era în picioare, dar o trăgea de păr. Am strigat ‘Las-o în pace!’“, a spus Ion.

“Fetele au ieșit din mașină. Erau foarte, foarte speriate. Una dintre ele l-a lovit cu o sticlă în cap. Bărbatul s-a speriat când am intervenit și noi”, a declarat, la rândul său, Marcel.

Imagini cu atacatorul

Poliția britanică a făcut publice fotografii ale atacatorului, surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Suspectul are vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, are un tatuaj cu numele Bobbie pe abdomen și a fost filmat când încerca să rezerve o cameră de hotel.

Suspectul este ras în cap sau chel și are o barbă scurtă, de culoare deschisă.

Cei care au informații care pot ajuta la prinderea agresorului sunt rugați să sune la 999. Vezi mai jos imaginea cu suspectul:

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,096FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri