Doi români grav răniți în Italia, în urma unui accident rutier

Un accident rutier extrem de grav a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, 31 martie, după ora 18:00, la Ferentino, în localitatea Forma Coperta, provincia Frosinone, a relatat publicația  italiană ciociariaoggi.it.

Un autoturism Doblo Fiorino, cu patru persoane de naționalitate română la bord, s-a izbit de un zid. Doi bărbați români sunt la spital în stare gravă. Automobilul a părăsit carosabilul din cauze necunoscute încă și s-a izbit puternic de un zid, doi dintre pasagerii aflați la bord au fost răniți grav, ceilalți doi au suferit răni ușoare.

Unul dintre cei răniți, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost transportat cu elicopterul la spitalul „San Camillo” din Roma în cod roșu, unde i s-au constatat mai multe fracturi toracice precum și alte răni. Celălalt, un tânăr de 25 de ani, a fost transportat cu ambulanța la spitalul „Spaziani” din Frosinone, în cod roșu și acesta, cu un grav traumatism cranian.

La fața locului carabinierii au efectuat verificările necesare pentru a fi stabilite cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri