Doi români morți și alți șapte răniți după ce microbuzul care îi ducea la muncă s-a ciocnit cu un autoturism

Doi români morți, alți 7 răniți, în microbuzul care îi ducea la muncă, dis de dimineață, în Olanda. Mașina în care se aflau s-a izbit de un autoturism condus de o tânără șoferiță, rănită și ea.

Doi muncitori români sezonieri în holticultură au murit marți, 26 mai, în Olanda, într-un accident cumplit în care au mai fost răniți alți 7 români. Toți călătoreau cu un microbuz și se ducea la muncă, dis de dimineață, transmite publicația olandeza medemblikactueel.nl.

Accidentul a avut loc în jurul ore 6:00 pe N240, în apropiere de Medemblik, în nordul Olandei. Șoferul microbuzului circula pe un drum cu prioritate și a fos tlovit în plin de un autoturism condus de o tânără de 23 de ani care a venit de pe o șosea alterală fără să se asigure. Cei doi români care au murit, doi bărbați, au fost proiectați în afara mașinii în care călătoreau.

Unul dintre muncitorii români a murit pe loc, al doilea a decdat la scurtă vreme după ce a fost transportat în stare gravă la spital. Cei doi aveau 44, respectiv 25 de ani.

Ceilalți șapte români și șoferița celeilalte mașini sunt în stare gravă la spital, mai scrie medemblikactueel.nl.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri