Doi români morţi, un rănit și un copil dispărut, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit pe RIN (Video)

Trei persoane au murit și un copil este dat dispărut, după ce două bărci s-au ciocnit pe Rin, între Germania și Franța, la Gerstheim, joi 30 mai,  a transmis Agerpres.

Salvatorii francezi și germani au declanșat căutările pentru copilul dispărut, iar Consulatul General al României la Strasbourg confirmă decesul a doi cetățeni români.

O barcă în care se aflau doi adulți și doi copii s-a scufundat în apropierea orașului francez Gerstheim, potrivit unei informări a Poliției. Cauza ar fi lovirea de o altă ambarcațiune, însă informațiile sunt încă neclare în acest moment în privința motivului scufundării bărcii.

S-a constatat decesul a 3 persoane: o fetiță de 6 ani, un adult care se afla pe vas și încă o persoană care ar fi sărit să-i ajute pe cei căzuți în apă, informează poliția regională. Două dintre cele 3 persoane decedate aveau cetățenie română.

De asemenea, un adult a fost spitalizat, iar celălalt pasager al bărcii, o minoră, lipsește, potrivit primelor informații.

Elicopterele, scafandrii, polițiștii și pompierii sunt implicați într-o căutare extinsă, potrivit serviciului regional de salvare francez pentru regiunea Bas-Rhin.

Accidentul a survenit la scurt timp după ce o navă de croazieră plină de turiști sud-coreeni s-a ciocnit cu o altă navă de croazieră în Budapesta, lăsând șapte morți și 21 de dispăruți.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,111FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri