Doi șoferi români de camion prinși la furat combustibil în Marea Britanie. Au fost condamnați la închisoare

Doi șoferi de TIR români  au fost condamnați la închisoare, pe data de 2 august 2019,  după ce au fost prinși sifonând combustibil într-o parcare din Taunton, Somerset, Anglia, a transmis publicația britanică somersetlive.co.uk

Ilie Dobrescu și Ion Stoian au fost condamnați la 18 luni de închisoare după ce au fost prinși furând combustibil de la două camioane din Taunton. La primele ore ale zilei de marți, 9 iulie, doi șoferi de camioane parcate la Taunton Deane Services au văzut doi bărbați care sustrăgeau combustibil din camioanele lor.

Dobrescu, de 36 de ani și Stoian, 31 de ani foloseau conducte conectate la camionul lor înregistrat în România. Surprinși, cei doi au fugit din parcare. Poliția a localizat în scurt timp camionul, iar cei doi români au fost arestați. La o cercetare amănunțită a camionului celor doi au fost descoperite mai multe mii de lire sterline și un compartiment secret pentru combustibil.

De asemenea, a fost găsit un dispozitiv magnetic care modifică înregistrările tahografului și s-a constatat că vehiculul celor doi avea defecțiuni grave. Ambii bărbați au pledat vinovat la Tribunalul din Taunton și au fost reținuți în arest până când au fost condamnați vineri, 2 august. După ispășirea pedepsei, cei doi vor fi extrădați în România și vor avea interdicție să mai conducă timp de 21 de luni.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,100FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri