Doi șoferi români de TIR arestați în Franța. Riscă ani grei de pușcărie

Doi şofer români de TIR au fost prinşi în Franţa cu 200 kg de canabis, în camion, şi au fost daţi de gol de instalaţia de frig de pe semiremorcă a transmis publicația franceză montceau-news.com. Cei doi riscă pedepse drastice pentru trafic de stupefiante.

Pe 09 iunie 2019, ofițerii de brigada din Chalon-sur-Saône, în misiune pe A39,  interceptat un camion frigorific al cărui cap tractor e înmatriculat în România, iar semiremorca în Spania. În cabină erau doi şoferi români, colegi de echipaj. Şoferul a semnalizat o oprire pe banda de urgenţă, dar agenţii i-au făcut semn să îi urmeze într-o zonă de parcare apropiată.

Acolo șoferul român a devenit nervos în momentul în care a prezentat documentele de transport. Asta pentru că în ele scria că semiremorca e goală. Doar că unul dintre poliţişti a observat că instalaţia de frig funcţionează. I-au cerut şoferului să deshidă uşile, dar acesta i-a spus că nu poate, sunt blocate.

Vameşii au luat la verificat cele două cutii de sub semiremorcă şi acolo au descoperit 2 genţi sport negre pline cu canabis, 200,5 kg în total, mai scrie montceau-news.com.

Şoferii au fost arestaţi şi joi vor fi duşi în faţa unui judecător, Chalon-sur-Saone.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri