Doi șoferi români de TIR au trăit șocul vieții în Franța. Transportau droguri în cutii de chipsuri

Doi şoferi români de TIR au trăit şocul vieţii, când au fost arestaţi într-o vamă din nordul Parisului. Susţineau că au chipsuri de cartofi în camion, dar vameşii le-au arătat că transportau şi altceva a relatat Observator care citeaza presa franceza.

Oficialii vamali din Nogent-sur-Oise, Picardie, au oprit la control un camion românesc, pe 9 iulie. Cei doi şoferi români din cabină au prezentat actele şi susţineau că au TIR-ul încărcat cu chipsuri de cartofi, care urmau să ajungă în Anglia, fiind aduşi din Spania.

Când au trecut la controlul amănunţit al încărcăturii, vameşii au descoperit 144 de pungi de canabis, în total 163 de kg de droguri. Cei doi şoferi au fost arestaţi şi anchetaţi.

Aceştia au reuşit însă să convingă poliţia că sunt complet nevinovaţi şi nu aveau habar de existenţa canabisului în  camionul lor, fiind eliberaţi în cele din urmă. Camionul şi marfa au rămas însă în custodia vameşilor, iar poliţia a început o anchetă în care sunt vizaţte firmele care au plătit pentru transport şi au încărcat marfa în camion.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri