Doi șoferi români de TIR, prinși chiar când furau împreună marfă din camioane lor, în curtea firmei care-i angajase, în Italia

Doi colegi români angajați în Italia la un transportator care avea contract cu Amazon au fost arestați chiar când se pregăteau să plece în vacanță, în România, ca să-și vadă familiile. Cei doi s-au gândit să nu se întoarcă acasă cu mâna goală, scrie portalul de știri Il Pizenza, care citează un comunicat al carabinierilor.

Cei doi șoferi români, ambii în vârstă de 36 de ani, au fost denunțați de carabinierii stației Piacenza Levante pentru furt și asociere la furt. În dimineața zilei de 12 martie, la aproximativ 11:30, cei doi bărbați au fost surprinși de patrulă, care efectua rond de rutină, în timp ce transbordau câteva colete din camioanele articulate pe care le conduceau în mașina unuia dintre ei. Românii au fost surprinși în via Strinati din Piacenza, unde cele două vehicule grele erau parcate, chiar în curtea companiei de logistică la care erau angajați.

Militarii au găsit câteva pachete lângă cele două camioane, deja deschise și fără etichetă de expediere, gata de încărcare, în timp ce altele erau deja așezate în portbagajul mașinii mici.

Cei doi români au spus că bunurile le-au fost vândute de către unii colegi, dar nu au avut dovezi de cumpărare a acestora. Totul a fost de fapt furat în cursul uneia sau mai multor expedieri pe care compania de logistică la care au fost angajați le efectuează în numele Amazon. De fapt, într-o pungă neagră, carabinierii au găsit, de asemenea, numeroase etichete de transport și ambalaje din carton deja deschise. Toată marfa, îmbrăcăminte, diverse unelte, scutere electrice, notebook-uri și echipamente pentru computer, a cărei valoare se ridică la aproximativ 10.000 de euro, a fost confiscată pentru a se stabili originea exactă.

Cei doi șoferi de 36 de ani, care, printre altele, se pregăteau să se întoarcă în România pentru a petrece câteva zile de vacanță alături de familiile lor, au fost duși la cazarma din via Caccialupo și au fost denunțați procurorului din Piacenza pentru primirea bunurilor furate și sunt puși sub acuzare.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri