Doi șoferi români grav răniți în Germania, în urma unui teribil accident de circulație

Doi şoferi români au fost striviţi în cabina TIR-ului, în Germania, după ce camionul lor a intrat cu viteză în alt camion. Din motive pe care nu le cunoaşte nimeni, românul de la volan nu a frânat la timp şi a izbit în plin un alt TIR care închidea o coloană, la un blocaj pe autostradă.

Un șofer român în vârstă de 30 de ani a fost rănit grav într-o coliziune pe A9, marți seară, 17 septembrie, la fel colegul lui de echipaj. Abia miercuri după prânz traficul a fost reluat normal pe porţiunea de autostradă în care a avut loc accidentul.

Mai multe echipe de muncitori reparau marţi seara, în jurul orei 21:45, o porţiune de autostradă, în apropiere de Denkendorf, astfel că s-a format o coloană de maşini. Un camionagiu de 60 de ani a frânat în apropierea blocajului, în spatele lui a făcut la fel un polonez, dar din urmă camionul acestuia a fost izbit violent de un TIR condus de un român.

În vârstă de 30 de ani, acesta a rămas blocat în cabina sa și a trebuit să fie eliberat de pompieri. La fel şi colegul de echipaj, tot un şofer tânăr, român, în vârstă de 26 de ani. Amândoi au fost preluaţi cu elicopterul şi duşi la spital, vieţile lor fiind în pericol, scrie Donau Kurier.

Pagubele materiale ale accidentului se ridică la 115.000 de euro.

Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa germană:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri