Doi tineri români de 18 si 20 de ani găsiți morți în casă. Cei doi urmau să se casatorească

Marius şi Teodora, doi tineri logodiţi din Târgu Jiu, au fost găsiţi morţi în această dimineaţă, miercuri 8 ianuarie,  în casa unde stăteau cu chirie. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de mama fetei, transmite Observator TV.

Cei doi tineri îndrăgostiţi au fost găsiţi morţi în casă, s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Fata de 18 ani se afla pe pat, iar băiatul de 20 de ani era în baie.

Vecinii spun că nu i-au mai văzut pe cei tineri de două zile. Proprietara le-ar fi spus atunci celor doi să nu mai facă focul în sobă până când nu o repară, pentru că este posibil să aibă probleme.

Marius şi Teodora erau logodiţi şi urmau să se căsătorească

Imediat ce a făcut cumplita descoperire, mama Teodorei a sunat la 112.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu şi două echipaje SAJ care au constatat că într-una dintre încăperile locuinţei se aflau două persoane (una de sex feminin – 18 ani si una de sex masculin – 20 ani) care nu prezentau semne vitale.

Din păcate, toate eforturile echipajelor de intervenţie de a-i salva pe tineri au fost în zadar, medicii sosiţi la fata locului declarând decesul.

Cauza tragediei este in curs de stabilire, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri