Doi tineri șoferi români de TIR, soț și soție, striviți în cabină în Italia, la o zi după ce s-au întros din concediu

Doi tineri români, soț și soție,colegi de echipaj pe un camion în Italia, au fost victimele unui accident cumplit miercurea trecută, 30 septembrie, pe A7 Milano-Genova, în dreptul ieșirii de pe autostradă spre Tortona și intersecția cu A26.

Cei doi șoferi români preluaseră amionul de la Brescia, la 160 de km distanță de locul accidentului. Soțul era la volan când un alt camion a ieșit dintr-un refugiu SOS fără se se asigure, iar românul n-a mai putut evita impactul.

El și tânăra lui soție au fost grav răniți și transportați la spital, unde femeia a ost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale.

Cei doi sunt în afara vreunui pericol de moarte, iar dacă lucrurile evoluează conform previziunilor medicilorbărbatul va fi externat în câtea zile. Soția lui va mai rămâne sub observați, în spital.

Cei doi tineri șoferi români e întorseseră în Italia doar de o zi, din țară, unde petrecuseră concediul. Era prima lor cursă după vacanță. Cei doi, pasionați de camioane, sunt căsătoriți de un an. Vezimai jos imagini de la locul accidentului:

blank blank

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri