Două românce condamnate la ani grei de închisoare în Marea Britanie

Două românce care au băgat spaima în pensionarii englezi, jefuindu-i, au fost condamnate la câte patru ani şi două luni de închisoare pentru comiterea a şase infracţiuni de jaf şi 10 infracţiuni de fraudă.

Monica, de 20 de ani, din Manchester, şi Daniela, de 21 de ani, din Harehills, au acţionat după un plan arhicunoscut în România.

În câte zile au comis româncele cele 16 infracţiuni de care au fost găsite vinovate

Conform North Yorkshire Police, cele două românce obişnuiau să bată la uşa persoanelor în vârstă.

Se dădeau reprezentantele unei organizaţii care ajută persoanele surde şi solicitau donaţii.

Cele două profitau de bunăvoinţa gazdelor şi, sub pretextul că au nevoie să bea un pahar cu apă sau să meargă la toaletă, spionau şi sustrăgeau bani sau bunuri de valoare.

După ce două dintre victime au oferit detalii concludente, româncele au fost prins având asupra lor mai multe bunuri furate.

Româncele şi-au recunoscut infracţiunile comise într-o perioadă de patru zile dar, chiar şi aşa, au fost condamnate la câte patru ani şi două luni de închisoare cu executare.

Magistraţii au recunoscut că au aplicată o pedeapsă apropiată de maximul posibil pe motiv că “pe lângă furturile comise, le-au răpit victimelor posibilitatea de a se simţi în siguranţă în propriile case”.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri