Două romance rănite într-un accident, în Italia

Un grav accident rutier a avut loc, joi 24 mai,  în jurul orei 12:30 în localitatea italiană , din provincia Verona, pe Strada Statală 12, unde un autoturism BMW la bordul căruia se aflau patru cetățeni români a lovit un Fiat Punto.

Potrivit publicației veronasettegiorni.it , mașina Fiat Punto se pregătea să vireze la stânga când a fost lovită din plin de BMW-ul care venea din spate. Impactul a făcut ca mașina Fiat să fie aruncată pe o distanță de circa 30 de metri, ca mai apoi să se răstoarne cu roțile în sus, în timp ce mașina cu conaționalii noștri la bord a derapat în canalul de pe marginea șoselei.

Două tinere  românce care se aflau în BMW au fost transportate la spital, în timp ce ceilalți doi pasageri au scăpat nevătămați. Șoferul mașinii Fiat Punto a suferit și el câteva răni, acesta fiind transportat la spital de asemenea, dar nu se află în pericol de moarte.

A fost necesară intervenția elicopterului medical la fața locului, precum și a pompierilor, acestora alăturându-se Poliția Rutieră și Carabinierii din Nogara.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri