Două TIR-uri românești s-au ciocnit pe o autostradă din Austria. Au fost implicați doi șoferi români de 48 și 32 de ani

Un şofer român de TIR a provocat un accident pe o autostradă din  Austria, după ce a locit în plin într-un alt TIR condus tot de un român a transmis publicația austrică nachrichten.at.

Totul s-a întâmplat, miercuri, 2 aprilie, pe autostrada A1, în zona oraşului Ansfelden din Austria.

În jurul orei 16.00, un şofer român în vârstă de 48 de ani nu a observat la timp o coloană de camioane care oprise şi a intrat în plin în partea din spate a unui alt TIR, condus de un alt român, în vârstă de 32 de ani.

Conform publicației mai sus citate , şoferul de 48 de ani a observat prea târziu coloana de maşini din faţa sa şi a tras brusc de volan. Iniţial, camionul românului a lovit balustrada de protecţie, iar ulterior s-a izbit violent de un alt TIR.

În urma accidentului, rezervorul unui TIR s-a spart, iar pe carosabil s-au scurs aproximativ 250 litri de motorină.Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, în ciuda faptului că maşinile au fost serios avariate.

Autorităţile austriece au decis să oprească traficul în totalitate pentru curăţarea şoselei.

 


Drept urmare, cozile de maşini s-au întins pe aproximativ 18 kilometri, iar traficul a fost reluat în jurul orei 19.30. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa austrică:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri