Dramă într-o familie de români. Se căsătoriseră de o lună și așteptau un copil. din păcate el a pierit într-un tragic accident

O tânără din Putna, județul Suceava, și-a pierdut soțul într-un tragic accident. Bărbatul avea o pasiune pentru motociclete, dar nimeni nu știa că această pasiunea avea să-l ia de lângă familie și de lângă femeia iubită.

Cei doi de căsătoriseră după o lună și abia aflaseră că aveau să devină părinți: „Eu ți-am zis: Nu mă lăsa singură, iubire. Eu te aștept acasă, așa cum mi-ai zis” a transmis tânăra pe facebook conform Wow Biz.

Bianca și Adrian deveniseră soț și soție cu doar o lună înainte de tragedia în care el și-a pierdut viața. Mai mult, ea era însărcinată și el abia aștepta să devină tătic. Tânăra a scris un mesaj dureros pe pagina ei de Facebbok, în care a vorbit despre tragedia care i-a schimbat viața.

Mai jos mesajul dureros scris de tânăra care și-a pierdut soțul

”(Cu doua lui in urma 29 Iunie 2019) E dimineață. Deschid ochii și realizez: e ziua nunții noastre. Alerg spre fereastră și văd o zi însorită și frumoasă. Ce bine! Iată o zi în care totul o să fie perfect! De azi înainte, suntem doi soldați care merg mână în mână către destinația promisă!

Primul mesaj pe care îl primesc e de la tine dragul meu soț?? “Buna dimineața, îngerașul meu iubit! Astăzi o sa fie cea mai frumoasa zi din viața noastră! Te iubesc mult, viața mea“ sunt cuvintele tale ce mi-au bucurat inima și mi-au luminat fata ???! Nu pot sa uit acea zi minunata pentru noi! Cum mi-ai și zis “Am avut nunta de vis“!

Nu mai mai mult de o luna te-ai bucurat ca vei fi tătic, cât de fericit erai și câta grija aveai de mine… Numai noi stim cât de Fericiți eram împreuna și nu ne mai săturăm unul de altul! Pe data de 5 August 2019 după ce m-ai plimbat, mi-ai oferit ce voiam, mi-ai facut o zi perfecta pana la ora 18:00. Iar așa cum tu aveai o placere nebuna pentru motocicleta ta, oricât am încercat atunci sa te țin lângă mine tu mi-ai zis “nu stau decât jumătate de ora și vin“ iar eu ți-am spus “nu ma lasă singura, iubire“ iar tu ai zis “nu, iubire, spăl motorul și vin!”, acestea fiind ultimile cuvinte înainte de tragicul accident! La jumătate de ora am fost înștiințată ca soțul meu a avut accident!

Pana nu am ajuns acolo eu am zis “nu el, nu cred, el este cel mai bun, știe ce face, nu cred ca a greșit el cu ceva, nu cred ca ma lasă el singura acum, nu cred…” Numai eu știu câte gânduri și trăiri am avut in acele momente! Când ajung acolo sa mi se confirme ca e chiar el, soțul meu ! Atât te-am întrebat “pui, ești bine?“ și mi-ai răspuns cu jumătate de gura “da, sunt bine”!

Eu totuși nu credeam ca mi se poate întâmpla așa ceva, după o zi perfecta sa am o veste atât de tragica și încă nu cred, eu te aștept acasă așa cum ai zis. Chiar dacă a trecut mai mult de jumătatea de ora, nu te voi certa nu îți voi zice nimic, doar sa vii! Nu voi uita ultimele cuvinte. “Și eu te iubesc! Și eu te iubesc !“ Și cel mai mult sufăr pentru ca ai fost conștient de ce se v-a întâmpla cu tine și ca nu vei mai fi lângă mine… Asta ma doare, ca știai. ?

Doar de tine îmi este cel mai mila! Iubitul meu soț și tătic, te iubesc și te voi iubi mereu așa cum ne-am jurat iubire in fata lui Dumnezeu! Este foarte grea aceasta despărțire ??, nu sunt cuvinte și nu vor fi niciodată, ca intr-un timp atât de scurt noi doi sa ne despartim așa! Păcat de tinerețea ta și de omul perfect care erai, cel mai frumos și iubit suflet!

Super reduceri astăzi, 7 septembrie 2019,  pe cel mai mare magazin online românesc la parfumuri, ceasuri, bijuterii și cărți. Decoperă aici reducerile.

Astăzi trebuia sa fie un prilej de sărbătoare pentru noi, sa sărbătorim cele 2 luni de când Dumnezeu ne-a unit! Însă doar 1 luna ne-am bucurat de aceasta sărbătoare a noastră! NU aș putea sa cred ca Dumnezeu a vrut sa ne despartim, prefer sa nu am răspuns la întrebarea “De ce ne-am despărțit?“!Dumnezeu sa te ierte și sa te pună de-a Dreapta Lui! Eu sunt aici pentru tine și copilașul nostru! Te iubesc cel mai mult, viața mea! Ai fost și ești pentru mine un luptător desăvârșit! Sa lupți cu viața este supraomenesc! Respect pentru tine, drag soț! ????❤? Și celor ce au citit acest mesaj va zic „Iubiți-vă din tot sufletul si ori de câte ori ați greși cereți-vă iertare!” Așa am făcut noi și am avut o relație perfecta! Am avut respect și rușine atunci când unul din noi greșea! Și orice faceți și unde mergeți sa fie cu “Doamne ajuta“! – a scris tânăra îndurerată pe facebook, confor publicatiei mai sus citate.

Super reduceri astăzi, 7 septembrie 2019,  pe cel mai mare magazin online românesc la parfumuri, ceasuri, bijuterii și cărți. Decoperă aici reducerile.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,181FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri