Dramă pentru o româncă de 21 de ani în Italia. Și-a lăsat copilul la o prietenă și acesta a murit

O româncă de 21 de ani din Italia trece printr-o adevărată dramă. Bebelușul său de 2 luni a murit în Italia, la Ardea, în localitatea Tor San Lorenzo, din apropierea Romei.

Bebelușul a fost găsit decedat dimineața de prietena mamei care avea în grijă copilul, a transmis vineri 15 martie , cotidianul italian Il Messaggero.

Mama copilului, cu aproximativ trei zile în urmă, l-a lăsat în grija unei prietene în vârstă de 63 de ani, tot româncă, pentru că a fost nevoită să plece pentru motive de muncă. În dimineața de vineri, 15 martie, femeia care avea în îngrijire copilul a observat că acesta avea o scurgere de sânge din nas, iar când s-a apropiat de el, a constatat că bebelușul nu mai dădea niciun semn de viață.

A sunat imediat la 118 și medicii de pe ambulanță, odată ajunși la fața locului, nu au putut decât să confirme decesul micuțului. La primele verificări ale medicului legist nu s-au găsit pe corpul noului născut semne de violență, acesta pare că ar fi murit din cauze naturale.

 Trupul neînsuflețit a fost transportat la Spitalul Universitar Tor Vergata din Roma pentru o examinare ulterioară și în vederea efectuării autopsiei, pentru a se putea stabili cauza exactă a decesului

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri