Dramă pentru o româncă plecată la muncă în Italia. Fiica sa și-a ucis copilul nou născut

Dramă teribilă pentru o mamă plecată de mai mulți ani în Italia la muncă. Fiica ei, în vârstă de 21 de ani, rămasă acasă unde a locuit cu bunica, și-a ucis cu sânge rece copilul abia născut.

Ziarul  Adevărul a relatat povestea tinerei de 21 de ani care a făcut un astfel de groaznic gest. Miercuri, 27 septembrie la Botoşani, într-un canal colector, de pe un câmp din zona cimitirului Pacea din municipiul Botoşani, a fost descoperit cadavrul unui bebeluş abia născut. Trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit învelit într-o pungă, introdusă mai apoi într-alta de pânză.

Mama copilului este o tânără de 21 de ani care la început a negat totul, nerecunoscând faptul că ar fi fost gravidă şi că ar fi avut un copil. Mai târziu, supusă interogatoriului polițiștilor, fata a cedat şi și-a recunoscut fapta.

Fată de la ţară dintr-o familie destrămată

Mama bebeluşului ucis G. B. are 21 de ani şi este din comuna Ungureni, judeţul Botoşani. A venit la oraş pentru a-şi găsi un rost. Locuia în gazdă la o femeie din municipiul Botoşani. De altfel în oraş s-a angajat ca vânzătoare la un fast-food. Părinţii tinerei sunt despărţiţi iar mama munceşte în Italia. Botoşăneanca stătea la Ungureni împreună cu bunica înainte de a se muta la oraş. 

Nu se ştie cine este tatăl copilului, dar cert este că Gabriela B. a rămas însărcinată acum 9 luni. Şi-a ascuns cât a putut sarcina. A născut la Maternitatea Botoşani pe 13 septembrie un băieţel perfect sănătos. A mărturisti anchetatorilor că nu era pregătită să devină mamă. Acesta a fost motivul suficient pentru a-şi ucide copilul.

Bebeluş ucis cu sânge rece

Se bănuieşte că tânăra, după ce a stat patru zile în Maternitate, a plecat cu copilul. Atât i-a fost dat micuţului să trăiască. G.B. ar fi ajuns cu un taxi la cimitirul Pacea. Aici a luat copilul de numai patru zile, l-ar fi băgat într-o pungă de plastic, apoi într-o sacoşă de pânză şi pur şi simplu l-ar fi aruncat într-un canal colector de pe câmăpul din apropierea cimitirului. După care a plecat şi s-a comportat până să fie prinsă de poliţişti ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. 
Cunoscuţii şi se presupune că inclusiv mama victimei au devenit suspicioşi. Femeia care o ţinea în gazdă este cea care a alertat Protecţia Copilului după ce a văzut că tânăra nu mai are sacrina dar nu este nici urmă de copil. După ce tânăra a negat în faţa angajaţilor de la Protecţia Copilului că ar fi avut copil, autorităţile de la DGASPC au anunţat Poliţia. Atunci au început anchetele, fiind luată legătura inclusiv cu taximetrisul care a dus-o la cimitir. Poliţiştii au refăcut apoi tot firul evenimentelor. 

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri