Dramă pentru un cuplu de români din Italia. Și-au găsit bebelușul mort

Un bebeluș de numai 2 luni a fost găsit fără suflare în pătuțul său de către mama lui, o femeie româncă, în dimineața de sâmbătă, 14 decembrie 2019. Cuplul de români locuiește în cartierul Gallardi din localitatea Ventimiglia, provincia Imperia.

Tragica descoperire a avut loc între orele 08:00 și 09:00 din această dimineață, când mama micuțului a observat că acesta nu mai respiră și a chemat imediat o ambulanță. Personalul medical a încercat timp de 2 ore s resusciteze copilul, scriu surse locale, dar fără succes a relatat publicația Il Giornale.

La locuința cuplului de români s-au prezentat și carabinierii care au deschis o anchetă pentru a înțelege în ce condiții a murit copilul. La o primă inspecție a corpușorului nu s-au descoperit semne de violență, dar procurorul desemnat să se ocupe de caz, Maria Paola Marrali, a dat ordin să fie executată autopsia pentru a descoperi cu exactitate cauza decesului.

Tatăl copilului era plecat din localitate pe motive de muncă la acea oră, acesta fiind informat despre tragedie prin intermediul telefonului, mai scrie presa italiană.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri