Home Noutăți Drama unei cântărețe românce de muzică populară. Se ducea la o nuntă...

Drama unei cântărețe românce de muzică populară. Se ducea la o nuntă dar a murit și și-a lăsat copii orfani

Cântăreața de muzică populară Elena Epure, în vârstă de 37 de ani, a încetat din viață vineri seara, după ce a pierdut controlul volanului mașinii pe care o conducea și a intrat într-un cap de pod. Artista urma să cânte la o nuntă, la Turceni. La câteva ore de la tragedie, zeci de oameni care au cunoscut-o au postat mesaje sfâșietoare pe rețeaua de socializare. Elena Epure a lăsat în urmă doi copii minori, de care vor avea grijă bunicii. În urmă cu trei ani, artista și familia ei au trecut printr-o grea încercare.

Teribila tragedie a avut loc pe DE 79, pe raza satului Moi, comuna Bîlteni. Interpreta de muzică populară Elena Epure (originară din comuna Bolboși n.red.) se îndrepta către o nuntă, la Turceni, când a realizat depășirea unei coloane de mașini și nu a mai putut reveni pe banda ei la timp, pierzând controlul mașinii pe care o conducea și lovind extrem de violent un cap de pod. Din păcate, Elena Epure, prinsă între fiarele contorsionate și din cauza impactului și a rănilor suferite, a decedat la locul evenimentului. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, Andrei Lazăr, a declarat că accidentul s-a produs pe DE 79. Se pare că femeia ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei și a lipsei de experiență (obținuse permisul de conducere la începutul acestui an) și a intrat într-un cap de pod după ce nu a mai reușit să se reîncadreze pe banda de mers atunci când a depășit o coloană de mașini.

 Impactul a fost atât de violent, încât cântăreața a murit pe loc. „O femeie de 37 de ani, din comuna Bolboşi, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe Drumul European 79, Bîlteni, a efectuat manevra de depăşire a mai multor autoturisme care se deplasau în aceeaşi direcţie şi, din cauza vitezei, a pierdut controlul direcţiei, a intrat în coliziune cu un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţ. În urma incidentului, femeia a decedat. Era singură în maşină. Echipele de intervenţie sosite la faţa locului au constatat decesul, femeia rămăsese încarcerată. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a spus Andrei Lazăr, de la IPJ Gorj.

La doar câteva ore de la tragedie, admiratorii interpretei au reacționat postând mesaje sfâșietoare pe rețelele de socializare. De asemenea, pe pagina ei de Facebook au apărut astfel de mesaje. Artista era mamă, copiii săi rămând în grija bunicilor de acum înainte, căci soțul interpretei a decedat. „Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris cineva. „Maşina asta blestemată i-a luat viaţa. Au rămas copiii singuri”, a postat o tânără. „Dumnezeu să te ierte și să te aibă în paza lui. Ai fost o cântăreață minunată. Sincere condoleanțe familiei! Rămas bun”, a scris Andreea R. Și lăutarii din Gorj sunt șocați și îndurerați. Joi, cu doar o zi înainte de accident, Elena Epure cântase la o nunta unui cuplu din breaslă, la Bîlteni. Sute de mesaje de condoleanțe au postat pe Facebook colegii ei de scenă. „Ieri ai cântat la învelitul miresei, azi cânți în ceruri”, a scris unul dintre lăutarii din Gorj.
Potrivit unor informații, se pare că Elena Epure a rămas văduvă acum câțiva ani, după ce soțul său, violonist de meserie, a făcut un stop cardiac. Conform informaţiilor obţinute de SPYNEWS.RO, se pare că în urmă cu trei ani de zile, cântăreaţa a trecut printr-o dramă cumplită. Soţul acesteia a făcut un infarct, decedând ulterior. Acesta urca pe scenă alături de ea, căci cânta la vioară. După decesul Elenei Epure, copiii lor- o fetiţă şi un băieţel-, se pare că vor fi crescuţi de părinţii tatălui. „Ai fost un suflet bun și mare pe pământ care a avut puterea să lupte din greu cu viața asta cruntă! Un exemplu pentru noi toți!

Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine să veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodată, vei rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet drag”, a postat Mioara L. „Odihnește-te în pace prietena mea dragă. Ai plecat azi dintre noi, dar în gândul și în inima mea, vei rămâne mereu vie. Fie ca Dumnezeu să te așeze de-a dreapta lui, pe tine și pe soțul tău, Florin, pentru a putea veghea de sus asupra copilașilor voștri și a familiei voastre pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere cumplita. (…)”, a scris o altă prietenă de-a solistei.

Exit mobile version